Autosociaal/EdLink gebruiken

Wat zijn de mogelijkheden van de Autosociaal/EdLink koppeling?

Planning

Afspraken: De afspraken worden overgenomen van EdLink. Nieuwe afspraken worden getoond in de planning. Informatie over de Online planning vind je hier: https://docs.autoflex10.nl/wiki/x/AQBzH.

Afspraak accepteren

Wanneer je de Edlink afspraak verplaatst vanuit het veld Afspraken naar het veld van de monteur dan wordt de afspraak automatisch geaccepteerd.
(De synchronisatie van deze geaccepteerde afspraken gebeurt eens in de 4 uur bij Edlink)

Beschikbaarheid:

Op basis van de actuele planning worden dagen vrijgegeven of geblokkeerd in EdLink. De beschikbaarheid wordt 90 dagen in de toekomst vanaf de huidige datum ingesteld.

Dashboard:

In het dashboard van EdLink kan worden gecontroleerd of de synchronisatie van recepturen, leenvoertuigen en beschikbaarheid goed verloopt. Ga hiervoor naar: https://app.edlink.digital

FAQ

Vraag 1:

Q: Ik wil geen vervangend vervoer maar Wacht op reparatie?

A: Dit is standaard niet mogelijk met EdLink, een workaround is een voertuig aanmaken met deze omschrijving, deze wordt dan als dropdown regel toegevoegd aan de Vervangend vervoer vraag.

Vraag 2:

Q: Afspraak blokken, zijn deze per uur, of anders in te stellen?

A: Nee, dit is niet mogelijk

Vraag 3:

Q: Ik kan geen vestiging selecteren?

A: Wanneer er geen vestiging kan worden geselecteerd voor het maken van een afspraak dan moeten de afspraaktypes, vervangend vervoer en beschikbaarheid eerst worden opgestuurd.Gerelateerde artikelen

ed
link
autosociaal
edlink
auto
sociaal
autoflex10
online-afspraak