Klantenvertellen / Ekomi - via e-mail

Hoe werkt de koppeling tussen Klantenvertellen en Autoflex 10?

Wat is Klantenvertellen?

Klantenvertellen gebruik je voor beoordelingen van jouw klanten.  Als marktleider en expert op het gebied van reviews weten ze als geen ander hoe groot de waarde is van online beoordelingen. Start met het gebruiksvriendelijke systeem van Klantenvertellen en ervaar zelf hoe prettig het werkt voor jou en je klanten. Reviews zijn de online versie van mond-tot-mondreclame en met de volgende afbeelding laat je iedereen zien hoe enthousiast jouw klanten zijn, deze toon je op jouw website en/of e-mail handtekening.

De moedermaatschappij van Klantenvertellen is Ekomi. Plugin informatie is te vinden op: https://ekomi01.atlassian.net/wiki/spaces/KB/pages/2881028184/Klantenvertellen+plugins

Voor het gebruik van Klantenvertellen je hebt hier geen aparte module voor nodig, je hebt wel een account nodig bij Klantenvertellen, ga hiervoor naar: http://www.klantenvertellen.nl

Klantenvertellen score

Stap 1: Instellingen

Klanten geautomatiseerd uitnodigingen voor een Klantenvertellen review kan vanaf heden met het instellen van een BCC e-mail. Deze oplossing wordt aangeboden door Klantenvertellen, dat sinds 13 januari 2021 onderdeel is van het reviewplatform eKomi. Wil je gebruikmaken van deze oplossing dan kan je daarvoor contact opnemen met jouw Klantenvertellen review adviseur.

Instellingen → Algemeen → BCC

In de optie: Factuur email BCC vullen met, hier het verkregen email adres toevoegen

Voorbeeld van een BCC emailadres: [email protected]

Stap 2: Werkwijze in Autoflex

  1. Maak een werkorder aan zoals je gewend bent.

  2. Na invullen van de werkorder ga naar de tab verwerken.

  3. Verwerk de order zoals gebruikelijk en klik op het envelop om de e-mail te mailen.

De order wordt nu omgezet naar een factuur, tijdens deze omzetting word de factuur ook naar het hierboven ingevulde BCC email adres verstuurd.
Via de eKomi worden de gegevens aan Klantenvertellen gekoppeld.


Gerelateerde artikelen
autoflex10
klanten
vertellen
klantenvertellen
ekomi